Vrei să fii primar? Ai şansa să conduci Timişoara!

224

Timişorenii care vor să experimenteze viaţa de primar o pot face, chiar în oraşul de pe Bega. Primăria Timişoara lansează un concurs prin care orice cetăţean poate devein edil-şef pentru o săptămână. Oricine se poate înscrie în competiţie, tot ceea ce are de făcut este să realizeze un proiect temeinic pentru dezvoltarea oraşului.

Competiţia vine în contextul în care Timişoara este anul acesta şi Capitală a Tineretului în România.

„Tinerii pot să ne transmită mesaje, idei, proiecte, soluții pentru Timișoara, soluții care ar fi implementate dacă ei ar fi în poziția de primar. Aceste idei, trei la număr, vor fi trimise fie pe adresa de e-mail capitala@fitt.ro, fie pe pagina noastră de Facebook. Câștigătorul va petrece o săptămână alături de domnul primar. Credem că în felul acesta se poate face legătura între tineri și sectorul unităților publice”, a declarat Simona Herczeg, coordonatorul programului Timișoara Capitala Tineretului din România.

Tinerii, cu vârsta cuprinsă între 13 şi 35 de ani, pot trimite o idee pe care ar putea să o impleteneze ca primar. Bineînţeles, propunerea trebuie să vizeze beneficii pentru oraş. Vor fi selectate 3 idei, apoi, la final, una singură. Persoana care are cea mai bună inițiativă va petrece o săptămână cot la cot cu primarul Nicolae Robu. Iar actualul edil de abia aşteaptă să arate unui tânăr dedesubturile muncii din administraţia publică.

LĂSAȚI UN MESAJ