Vrei mai mult pentru copilul tău? Clever Children este o alternativă

864

Clever Children, prima franciză românească de training pentru copii şi tineri, vine şi la Timişoara. Activităţile încep din data de 7 mai, la sediul din strada Aurelianus nr. 2.

Programele de instruire Clever Children completează învăţământul obligatoriu de stat şi pregătesc copiii pentru a deveni adulţi încrezători în forţele proprii, cu stimă de sine şi înzestraţi cu valori morale, etice şi umaniste de calitate. Cursurile Clever Children se adresează copiilor de grădiniţă şi de şcoala generală, cu vârste cuprinse între 4 – 13 ani.

Primele cursuri organizate la Timişoara vor fi “NLP Training for Successful Kids” – curs de atitudine, comportament şi limbaj pentru elevi, şi “Future Learning for Kids”, ştiinţa distractivă – un curs de educaţie timpurie pentru preşcolari.

Lecţiile au ca scop formarea şi dezvoltarea interesului şi a plăcerii de a învăţa, de a-i incita pe copii prin intermediul experimentelor realizate împreună cu trainerii, de a ajuta la definitivarea componentelor esenţiale ale personalităţii (comportament, atitudine, limbaj verbal şi non-verbal).

Calendarul cursurilor:

– “NLP Training for Successful Kids” – din 7 mai sau 9 mai (în fiecare sâmbătă sau luni), 4 lecţii de câte 1,50 ore, pe grupe de vârstă (6 – 9 ani, respectiv 10 – 13 ani)

– “Future Learning for Kids” – din 7 mai sau 9 mai (în fiecare sâmbătă sau luni), 6 lecţii de câte 1 oră, pentru copii de 4 – 6 ani.

Informaţii suplimentare şi înscrieri, la www.CursuriCopii.ro/timisoara, timisoara@cleverchildren.ro, tel. 0764881842

LĂSAȚI UN MESAJ