Voucherele de vacanță si ofertele pentru 2019!

151
Au apărut deja oferte de cazare pentru anul 2019.  După succesul înregistrat anul trecut, se pare că unii operatori economici din turism și-au făcut deja planul pentru anul viitor. În lupta de a orienta deja potențialul client, mulți au afișat deja tarifele de cazare pentru 2019 de care vor beneficia și cei cu vouchere de vacanță.
Cei mai vrednici se pare că au fost hotelierii de la malul mării care au postat atât pe rețelele de socializare, pe paginile oficiale si pe grupul „Vouchere de vacanță învățământ” cât și pe site-urile de turism care prezintă ofertele pentru anul viitor. Pentru cei care nu vor să își mai petreacă sezonul la Mamaia, au apărut numeroase opțiuni pentru stațiuni precum Eforie Nord, Neptun sau chiar Costinești.

Pentru cei care optează pentru turismul balnear, deja există vile și hoteluri care au început promovarea pentru anul viitor.

Deputatul PNL Suceava, Dumitru Mihalescu, cere ministrului Turismului, Bgdan Triff, mărirea valorii voucherelor de vacanță până la echivalarea cu salariului minim brut. „Așadar, politica tichetelor de vacanță, care ar fi trebuit să fie implementată și în sectorul public încă din anul 2009, a înregistrat un succes real în acest an, efectele economice fiind aproape unanim favorabile. În anul 2018, valoarea tichetelor a fost de 1.450 de lei și nu echivalentul salariului minim brut garantat în plată pe economie, stabilit la valoarea de 1.900 de lei, prin Hotărârea de Guvern nr. 846/2017 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată”, a declarat deputatul PNL de Suceava, conform svnews.ro.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ