Vom avea un președinte doamnă, declară Dobra VIDEO

183

Așa cum este firesc liderii PSD au ieșit și ei la votare plini de optimism. La secția de votare de pe strada Cosminului nr 42, de la școala gimnazială nr 25, la ora prânzului și-au făcut apariția liderul județean al partidului Călin Dobra însoțit de liderul social democraților din parlament Alfred Simonis. Alături de ei s-a aflat și parlamentarul Bianca Gavriliță dar și alți membri ai echipei de conducere a filialei Timiș.

Ambii au avut o atitudine încrezătoare și au pronosticat ca deseară, pentru prima oară, vom avea o femeie ca președinte.
„Am fost, împreună cu colegii mei, astăzi, să votăm pentru un președinte care va reprezenta toți românii . Pentru un președinte devotat. Un președinte care știe să susțină România, indiferent că este în țară sau peste hotare. Nicidecum pentru un președinte care a transmis în ultima vreme aroganță ură și dezbinare. Sunt ferm convins că după ora 21 când se vor închide secțiile de votare România va avea un președinte doamnă! ” a declarat la ieșirea din secția de votare președintele județean Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ