Vlăduț, băiețelul care a căzut de la etajul 9, a murit. A lăsat în urmă doi părinți sfâșiați de durere și un frățior geamăn

18180

Durere fără margini pentru o familie din Timișoara a cărui băiețel a căzut duminică după-amiaza, de la etajul 9 al unui imobil situat în zona Calea Șagului.

Vlăduț s-a urcat pe fereastră și a căzut în gol de la metri înălțime, pe parbrizul unei mașini parcate lângă imobil. Băiețelul de numai doi ani a fost preluat de urgență de o ambulanță și dus la Spitalul de Copii din Timișoara, unde a intrat direct în operație. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru micuț.

Duminică seara, în jurul orei 23, mama lui Vlăduț și-a postat la profilul de Facebook o fotografie de doliu, la care a scris mesajul ,,My heart broke…”, care anunța nenorocirea – Vlăduț a murit, lăsând în urmă o durere de nedescris pentru părinții săi și pentru frățiorul lui geamăn, care nu-l va mai avea aproape niciodată.

Zeci de mesaje au început să curgă la postarea mamei.

,,Condoleante si putere sa treceti peste … odihneasca-se in pace sufletelul mic. Suntem alaturi de voi, ne pare atat de rau !”

,,Eu nu știu ce sa spun nu am putere sa spun nimic nimic sunt într-un șoc total care nu ma pot trezi, vreau sa fiti tari și sa aveți grja de Victor ca este soarele vostru și sa va rugați la bunul Dumnezeu sa va ajute. Vlăduț te iubesc mult chiar dacă nu am putut sa te strâng in brațe și sa te pupacesc suflețelul tău sa odihnesca in pace ca esti un îngeraș care vrei rămâne mereu in sufletele noastre.”

,,D-zeu să îl odihnească în pace, și vouă va dorim multa putere, aveți grijă de frățiorul lui!!! Suntem cu gândul alături de voi!!”

LĂSAȚI UN MESAJ