Vladimir Putin: Dacă cineva vrea să rediscute ce a rezultat din Al Doilea Război Mondial, atunci vorbim nu numai despre Kaliningrad, ci și de Ungaria și Romania. VIDEO

2120

Președintele rus Vladimir Putin a afirmat, într-un interviu pentru Bloomberg, că cine vrea sa reconsidere ce a rezultat în urma celui de-Al Doilea Război Mondial deschide o Cutie a Pandorei, iar atunci vor trebui luate în discuție nu numai (enclava rusă) Kaliningrad, ci si teritoriile din est ale Germaniei, orașul ucrainean Liov, precum și „Ungaria și România”.

Într-un interviu acordat agenției Bloomberg și publicat pe site-ul Kremlinului, liderul rus a vorbit despre întâlnirea prevăzută cu premierul japonez Shinzo Abe, la Vladivostok, și a respins ideea de a ceda Japoniei una dintre insulele Kurile, în schimbul intensificării cooperării economice cu Tokyo.

„Lăsând gluma la o parte, dacă cineva este dispus să reconsidere rezultatele celui de-Al Doilea Război Mondial, atunci haideți să discutăm acest lucru. Dar în acest caz va trebui să luăm în discuție nu numai Kaliningrad, dar și teritoriile din est ale Germaniei, orașul Liov, care a fost parte a Poloniei, s.a.m.d. Sunt de asemenea pe listă Ungaria și România. Dacă cineva vrea să deschidă această Cutie a Pandorei și să se ocupe de ea, foarte bine, să facă acest lucru atunci”, i-a răspuns Putin.

sursa: www.comisarul.ro

1 COMENTARIU

  1. Rezultatele „rezultate” dupa World War II le pot rediscuta doar rusii ? Au intrat cu ciubotele lor murdare in Crimeea, au invadat Ucraina, au provocat razboi in Transnistria. Cu buna nu se vor opri niciodata ivanii.

LĂSAȚI UN MESAJ