Vlad a murit într-un cumplit accident de motocicletă: „Am râs şi am zburat printre oameni” VIDEO

1170

Vlad Ghervase, un tânăr afacerist în vârstă de 27 de ani, din Bacău, a murit într-un cumplit accident de motocicletă, iar impactul devastator a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

El se deplasa cu motocicleta când, la un moment dat, un taximetrist a întors în faţa sa, fără să se asigure, iar impactul nu a putut fi evitat. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins teribilul accident.

Pe imagini se poate observa cum vizibilitatea taximetristului şi a motociclistului este redusă de o altă maşină care circula în faţă, iar la un moment dat, taximetristul a întors fără să acorde prioritate, notează zdbc.ro.

Motociclistul, Vlad Ghervase, a frânat brusc, însă a intrat în plin în partea laterală a taxiului. Rănit grav, el a fost transportat la spital, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Am râs și am zburat printre oameni, m-am înălțat la ceruri să pot dansa cu îngerii. Dar acești îngeri te-au îndepărtat de noi, noi cei care aveam nevoie de tine, de zâmbetul tău contagios. Noi care, curând am fi dansat la nunta ta, cu durere sfâșietoare suntem nevoiți, obligați de un destin crud, de o clipă fatală, să te conducem pe ultimul drum”, se arată într-o postare pe contul personal al tânărului afacerist.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ