Vizitele dese şi fără folos ale ministrului Cuc pe şantiere, în atenţia Pro Infrastructura

215

Vizitele tot mai dese ale ministrului Transprturilor, Răzvan Cuc, pe şantierele autostrăzilor din România nu fac altceva decât să irite atât constructorii cât şi pe cei interesaţi de starea infrastructurii. Asta pentru că după vizite nu se văd rezultate. Nici munca constructorilor nu s-a îmbunătăţit şi nici problemele, de cele mai multe ori birocratice, nu au fost depăşite. Criticile la adresa ministrului nu au întârziat să apară.

„Zilele trecute, ministrul Cuc s-a deplasat pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva, certând constructorii pentru metri de șanțuri lipsă și întârzieri în finalizarea lucrărilor. Dorim să reamintim domnului ministru că înainte de a se da în spectacol pe șantiere, dânsul ar trebui să se achite de niște restanțe de care este direct responsabil. Spre exemplu, perioada de contestații pentru câștigătorul contractului de finalizare al podului peste Someș de pe A3 de la Gilău s-a încheiat zilele trecute. Fără acest pod, lotul de autostradă Gilău – Nădășel ce se va finaliza în scurt timp va fi “muzeu”. Domnule ministru, ce vă împiedică să semnați acest contract?”, scrie Pro Infrastructura pe Facebook.

Imediat au urmat comentarilor internauţilor. Vă prezentăm câteva dintre ele:

„Din pacate in tara asta nu va exista niciodata o infrastructura feroviara si rutiera corespunzatoare pentru simplul motiv ca nu exista in posturi cheie oameni de calitate care sa pregateasca in detaliu fiecare etapa( de la licitatie la darea in folosinta) . parca toate sunt facute in ciuda. Numai la noi vezi termene de judecata de luni de zile, termene de executie depasite cu anii…. Trist….”

„Nu al împiedică nimic . Așteaptă ordin de la „șefu ‘ ” …nu de guvern! De partid ! 😉 . E un „neica nimeni ” ca toți ce au trecut prin acest minister . O fo unu, Base … o mișcat puțin, daaaa …o crezut ca mai sus ai doar el și …D zeu . C am asta I „istoria ” a 26 de ani …istoria scurt !”

„Chiar imi doream sa ii raspunda cineva avizat bufonului de la transporturi! Asa un taran, tinut in spate de interlopul Badalau de la Giurgiu, rar mi-a fost dat sa vad. Doamne… pe mana cui este infrastructura din Romania… si sutele de morti si raniti lunar de pe strazile comuniste din Romania.”

LĂSAȚI UN MESAJ