Viteză și spectacol în Valea Domanului

155

Pentru 24 de ore Valea Domanului a căpătat viață; caravana motorsportului a oprit la Reșița pentru ediția a doua a Memorialul Werner Hirschvogel.

Mirosul de benzină combinat cu cel de cauciucuri și gălăgia motoarelor au stricat liniștea unui sfârșit de săptămână într-un oraș ca și Reșița. Traseul din Valea Domanului a revenit la viață pentru două zile; sâmbătă și duminică aici s-a desfășurat ediția a doua a unui concurs tot mai îndrăgit de piloții de raliuri. Memorialulul Werner Hirschvogel a adunat la start 47 de piloţi ce au luptat pentru punctele din Campionatul Național de Viteză în Coastă și pentru Divizia 2. Cu acest prilej a fost înregistrat un nou record al circuitului din Valea Domanului. Noul record a fost înregistrat de Andrei Dumitrescu (Tatuus) în manșa a doua de concurs: 2:05,285.

Bătălia pentru  podium s-a dat între piloții de monoposturi. Andrei Dumitrescu s-a impus pentru al doilea an consecutiv la Reșița și a urcat din nou în fruntea Campionatului Național. L-au urmat pe podium Simone Tempestini (Radical SR4) și iar Silviu Dumitrescu (Osella).

Foarte urmăriți au fost prezentatorul TV Dani Oțil, clasat pe locul 13 pilotând un Radical SR4. Reșițeanul a urcat apoi pe scenă pentru a puncta festivitatea de premiere și de a anunța momentele speciale pregătite. De asemenea, fostul campion mondial la box Mihai Leu, pe un Ferrari 458, a ocupat locul 7.

Memorialul Werner Hirschvogel a fost organizat de pilotul Bogdan Cuzma, fost campion al Naționalului de Viteză în Coastă, alături de reșițeanul Lucien Hora.

Piloții timișoreni au fost la înălțime la etapa din Reșița. Sergiu Tirlă. cu un BMW E30, a câștigat locurile 1 și 2 în cele două etape disputate la categoria Divizia 2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ