Viteazul cu șurubelnița a ieșit cam defect din mâna opiniei publice

970

Zi cu peripeții pentru cetățenii ce au trecut joi după amiază prin zona Pieței Traian. Chiar în stația de tramvai de pe sensul către centru, un individ de circa patruzeci de ani a hotărât că e momentul cel mai potrivit să-și descarce furia pe o femeie pe care se pare că o cunoștea.

Fără să stea prea mult pe gânduri a pus mâna pe ce a apucat și, orbit de furie, a lovit de cel puțin trei ori femeia. Acest obiect s-a nimerit a fi o șurubelniță destul de mare și solidă.

Imediat lumea din jur a reușit să imobilizeze agresorul și să anunțe ambulanța. Primii ce au reușit să ajungă la locul nenorocirii au fost polițiștii locali de la Biroul Transport Urban.

Cetățenii zeloși ce au prins turbulentul nu au stat mult pe gânduri și l-au șifonat binișor. Așa că intervenția polițiștilor a fost în primă instanță de a scoate cuțitarul (că șurubelnițar sună ca naiba) din mâinile oamenilor indignați. Mare bucurie pe agresor că a venit cineva să-l salveze.

Între timp ambulanța a acordat primul ajutor victimei ce prezenta trei înțepături destul de profunde. Dar nu și-a pierdut cunoștința si a relaționat cu personalul medical și cu polițiștii. Femeia înjunghiată a fost transportată de urgență la spital și se află în stare gravă dar stabilă.
Agresorul cu surubelnița nu este la prima ispravă. Este recidivist cu mai multe eliberari condiționate. Mai are numeroase amenzi, chiar și arestări, în numeroase state europene ca Germania, Franța, Elveția sau Spania. Se pare că asta este principala lui preocupare, să facă scandal pe oriunde.

Martorii ce au asistat la scenă susțin că ar fi fost vorba de o răzbunare din gelozie între doi foști concubini ce mai aveau câte ceva de împărțit.