Virus sinistru! Citește și dă mai departe

8181

Laudă prietenilor mei care atunci când află o glumă bună nu ezită să mi-o împărtăşească telefonic, email-ic, facebook-istic ori prin viu grai, face to face, cât e fierbinte şi nu se fâsâie! Laudă şi necunoscuţilor care îmi trimit, însă doar prin internet, tot felul de… chestii, care mai de care mai interesante! Mă rog, nu chiar tot ce primesc e bombă, nu toată „marfa” e de pus în galantare, e de dat mai departe, ca să se fericească şi alţii atunci când o despachetează.

Bine, cu adevărat enervante și emanatoare de flăcări pe nări sunt mesajele alea care te gâdilă la superstiţie şi care te ameninţă că dacă nu trimiţi mai departe, la nu-ştiu-câţi oameni, nu numai că nu ţi se împlineşte dorinţa, dar te loveşte o mare nenorocire. Păi să nu-l bagi în… spam! De spaimă sunt şi viruşii care halesc cam tot ce zace în burta propriului computer, așa că aveți grijă mare și curiozitate mai scăzută când vă intră ceva în poștă.

Dar ce voiam să spun e că ieri am primit un mesaj cu totul și cu aparte. Cum sunt supertiţios, mă grăbesc să vi-l trimit acum şi dumneavoastră: A apărut un nou virus, având denumirea: „munca”. Dacă primeşti vreo „muncă” de la vreun coleg sau de la şeful tău, nu te atinge de el! Acest virus îţi poate distruge complet viaţa. Dacă vei considera că ai fost infectat, ia-ţi urgent haina şi doi prieteni, duceţi-vă la primul bar şi încercaţi să vă devirusaţi. Comandaţi trei pahare de tărie, repetaţi de patru ori, după care veţi constata ca „munca” s-a şters complet din capul vostru… Trimite urgent acest mesaj la cel puţin cinci prieteni. Dacă observi că nu ai cinci prieteni, înseamnă că ai fost infectat cu virusul „munca” şi acesta îţi guvernează deja viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ