Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi cere, candidez la prezidențiale

52

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, într-un interviu la DC News că dacă îi va cere partidul să candideze la alegerile prezidențiale şi e singura soluție, atunci va accepta. Președintele PSD a precizat totuși că nu a luat în calcul acest lucru, însă nu exclude această posibilitate.  

„Nu am luat încă în calcul acest lucru, dar dacă partidul îmi va cere şi e singura soluție voi accepta acest lucru”, a spus Dăncilă. În acest moment, în PSD sunt măsurați mai mulți posibili candidați, printre care Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu şi Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, partidul măsoară şi un candidat independent.

„Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Am pornit de la 22%, cu președintele arestat. Nu e ușor să recuperăm într-un timp scurt. Dar eu am încredere în activul nostru, în electoratul din România că vor face o alegere bună”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Președintele PSD a precizat că deja au venit primele rezultate însă o decizie va fi luată la Congresul PSD din data de 3 august.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ