Violator în arest: Un bărbat a intrat în casă peste o bătrână de 88 ani, care a scăpat lovindu-l cu o coasă!

98

Un bărbat în vârstă de 35 ani din satul Topa de Sus, comuna Dobreşti, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce, miercuri dimineaţa, a intrat în casa unei bătrâne de 88 ani, pe care a încercat să o violeze.

Advertisement

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia Bihor, incidentul a fost reclamat miercuri după-amiaza, de ginerele femeii. „Miercuri, în jurul orei 15.00, polițiștii Postului de Poliție Dobrești au fost sesizați telefonic despre faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 07.00, un bărbat din Ceica ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Topa de Sus aparţinând unei femei de 88 de ani și a încercat să o violeze, nereușind”, se arată în informare.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, femeia a scăpat după ce şi-a lovit agresorul cu o coasă şi a început să strige după ajutor. De teamă că bătrâna nu este singură şi va fi prins, individul a fugit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș, agresorul a fost prins la aproximativ 30 de minute de la primirea sesizării, pe raza localității bihorene Corbești.

Bărbatul, pe nume Viorel Lingurar, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Beiuş, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș.

Individul a mai fost trimis în judecată, în luna martie, pentru loviri şi alte violenţe, după ce a atacat o femeie de 80 ani din Ceica, tot cu intenţia de a o viola. Femeia s-a apărat, însă, lovindu-l, iar bărbatul a fugit. Lingurar nu a fost dus atunci la mandat, fiind cercetat doar pentru loviri.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ