Vin migranții, vin, și Europa doarme! Mai și muncește cineva pe continentul ăsta?…

260

Poliţiştii de frontieră au depistat 5 cetăţeni iranieni şi 9 irakieni, dintre care 2 minori, care au încercat să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 19 octombrie 2016, în jurul orei 21.00, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica (cu termoviziune) din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a observat un grup de persoane care se deplasa dinspre Serbia spre România, pe direcţia localităţii Dudeştii Vechi.
Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Sannicolau Mare, fiind depistate 14 persoane de origine asiatică. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.
În cadrul primelor cercetări s-a stabilit că grupul este format din 5 cetăţeni iranieni şi 9 irakieni, dintre care 2 minori, în vârstă de 16 şi 17 ani, care nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ