Vin banii din televizări pentru Poli. Echipa timişoreană aduce jucători noi din Spania

65

Gură de oxigen pentru ACS Poli Timișoara odată cu intrarea unei tranșe din banii de televizări. Se achită o parte din restanțele salariale dar se și negociază achiziția a trei jucători.

Liga Profesionistă de Fotbal a virat la sfârșitul săptămânii trecute banii din drepturile de televizare către cluburile din Liga I. Este vorba de prima tranșă pentru 2016, diferența urmând a fi achitată în funcție de locul ocupat în clasament la finalul sezonului regulat.

Pentru ACS Poli drepturile TV înseamnă o infuzie de 600.000 de euro care o ajută foarte mult în situația dificilă în care se află. Din acești banii șefii clubului vor achita o parte din restanțele salariale dar și alte datorii acumulate de club în ultimele lunii ale anului 2015.

Din informațiile noastre, Poli este aproape de a obține semnătura a trei fotbaliști. Toți provin din liga secundă a Spaniei și negocierile sunt aproape de a fi finalizate. De altfel sunt șanse foarte mari ca cei 3 să ajungă în aceste zile în cantonamentul din Antalya al timișorenilor și să intre în programul de pregătire al antrenorului Florin Marin. Posturile vizate a fi acoperite prin aducerea celor 3 spanioli sunt cele de mijlocaș central și fundaș central.

În altă ordine de idei, programul jocurilor de pregătire din Antalya a fost modicat. Poli Timișoara va susține două meciuri de verificare în cadrul unui triunghiular programat astăzi la Belek. De la ora 17, alb-violeții vor înfrunta pe LASK Linz (locul 3, divizia secundă austriacă), iar de la ora 18 Poli se va duela cu VSE Sopron (locul 11, liga a doua maghiară).

LĂSAȚI UN MESAJ