Viitorul stadion crează dispute politice. PNL, acuzat că s-ar fi opus apobării proiectului

41

Viitorul stadion crează dispute politice. Nici nu a fost bine aprobat proiectul, că PNL este acuzat că s-ar fi opus acestui pas important. Bineînțeles, acuzațiile din vin partea opoziției, mai exact a PSD.

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra, a transmis, pe Facebook, că liberalii au încercat să blocheze aprobarea proiectului, deși acum se laudă cu el. ”Proiectul, prin care începem construcția noului stadion din Timișoara, a fost aprobat astăzi de către Compania Națională de Investiții, în ciuda opoziției vehemente pe care reprezentanții PNL au făcut-o anterior.

În felul acesta, am reușit să demarăm prima etapă a acestui proiect, extrem de important nu doar pentru timișoreni, dar pentru toți iubitorii de sport din județul nostru. Sper foarte mult ca noua arenă sportivă să însemne noi motive de mândrie pentru noi toți.

Regret că această veste bună a fost speculată deja electoral. Unii dintre oponenții proiectului au simțit nevoia să se laude primii pentru a distrage atenția de la faptul că au încercat, nemotivat și inutil, să îl blocheze în repetate rânduri. Noi mergem mai departe, cu mai multe proiecte pentru Timiș! Nu este pentru prima dată când timișorenii sunt bombardați cu dezinformări”, a scris Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ