VIDEO șocant! Elevă cu deficiențe de auz, bătută pentru că nu răspunde, chiar de pedagogă

194

Un incident deosebit de grav a avut loc duminică seara, la internatul Liceului pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca. O elevă de clasa a VII-a a fost bătută de pedagogă. Motivul este halucinant.

Într-o filmare realizată de elevii care au fost martori la incident se vede cum fata este trasă de păr și lovită de către pedagogă. Urmează apoi amenințări din partea pedagogei și a unui alt cadru didactic: “Treci în dormitor. Și tu, hai și tu! La dormitor, nesimțito!”, “Te omor, te omor!”.

Imediat după incident, elevii cazați în internat au ieșit în stradă, unde au așteptat mai bine de o oră, până la miezul nopții, ca să se calmeze spiritele.

Directoarea liceului a venit și ea în stradă să discute cu elevii, dar în momentul în care a văzut că totul este filmat de echipa NCN (Ziar de Cluj), a precizat doar că “s-au certat copiii”, apoi nu a mai făcut nicio altă declarație. S-a retras în clădire și deși reporterul NCN a insistat ulterior să meargă în biroul acesteia pentru un punct de vedere, directoarea s-a mulțumit să ne transmită un mesaj prin portar: nu poate să coboare pentru că dorm copiii și să revenim dimineață.

Unul dintre elevii martori la bătaie a declarat că eleva bătută stătea pe canapea, moment în care a venit pedagoga de noapte (Eniko). Aceasta a început să vorbească cu eleva, deși știe că are deficiențe de auz. Pedagoga s-a enervat din cauză că eleva nu îi răspunde și a lovit-o peste braț, fata a ripostat și a împins-o pe pedagogă, apoi aceasta din urmă a început să o tragă de păr pe elevă.

Pedagoga care agresat-o pe eleva de clasa a VII-a:


sursa: ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ