Nicolae Robu, foc și pară pe timișorenii certaţi cu legea VIDEO

149

Edilul Timișoarei face apel către cetățenii orașului de a adopta un comportament adecvat cu privire la amenajările din Parcul Justiției. Nicolae Robu este foc și pară pe unii timișoreni certaţi cu legea.

Astfel că atacurile la jardiniere, hoţii din tramvaie, şoferii care parchează neregulamentar au stârnit revolta primarului Timișoarei. Dintre toate acestea, cea mai mare supărare este că șoferii parchează pe gazonul recent amenajat la Parcul Justiţiei. “Este inadmisibil așa ceva! Să parcheze acolo peste bulbii proaspăt plantați?! O să pun Poliția să păzească și acolo.Trebuie să ne adaptăm, să fim realiști, dacă luați în râs aceste măsuri… Mă alarmează tot mai mult numărul de accidente auto din ultima vreme. Vezi tot felul de descreierați în trafic, care își expun viața proprie și a unor oameni nevinovați ”, spune primarul Nicolae Robu.

Reamintim, Parcul Justiției e aproape de finalizare. Conform contractului, lucrările trebuie să fie gata în data de 20 decembrie.

Săptămâna trecută s-a renunțat la gardul de sârmă, au fost montate borduri și s-au refăcut aleile, s-a pus gazon și s-au plantat flori. Acum se fac ultimele intervenții, pentru ca parcul să poate fi inaugurat.

Întreaga investiție este de două milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ