VIDEO: Moment teribil pe o șosea din România. Mașină aruncată în aer de un capac de canalizare

307

Momente teribile petrecute la Botoșani acolo unde un șofer a trăit, marți după-amiază, momente de groază, după ce mașina pe care o conducea a fost efectiv aruncată în aer de un capac de la canalizarea oraşului, scos afară de şuvoaiele de apă de ploaie.

Bărbatul, aflat la volanul unei Dacii Logan, a vrut să treacă în viteză de o zonă inundată de pe Calea Națională, depăşind coloana de maşini pe banda 1, însă, imediat ce a trecut de calea ferată, a intrat cu o roata din spate în gura de canal, rămasă neacoperită din cauza apei de ploaie care ţâşnea din canalizare, iar mașina a fost aruncată aproape doi metri în sus.

Șansa șoferului a fost că inerția nu a dat peste cap mașina aflată în mișcare. Imediat după incident, acesta a tras speriat pe dreapta și și-a evaluat pagubele, care au fost destul de însemnat, puntea spate a maşinii fiind avariată serios.
Mai jos puteţi viziona şi imaginile suprinse în momentul incidentului şi postate de către Sorin Cotlet, un șofer care se afla în trafic la momentul respectiv.

Sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ