VIDEO! Campanie inedită in vestul țării – „Nesimțirea nu este un handicap!”

366

Campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, inițiată de Special Arad, continuă, iar de această dată vă prezentăm câteva imagini video surprinse chiar de către un cititor al Special Arad. Este un semn că această campanie este binevenită și că Aradul are și oameni ce dau dovadă de spirit civic.

Astfel, cititorul nostru, care dorește să își păstreze anonimatul, a luat atitudine luni (30 aprilie 2018), cu doar o zi înainte de 1 Mai, atunci când cei mai mulți arădeni s-au dus la cumpărături pentru a se pregăti de grătare și iarbă verde. În consecință, acesta s-a postat într-o parcare a unui supermarket și a luat atitudine împotriva celor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, deși aceștia nu beneficiau de acele locuri, iar parcarea magazinului era pe jumătate goală.

Reacțiile acestora sunt aceleași: „nu sunt locuri de parcare”, „stau doar câteva minute” – sau chiar mai rău – „nu mă interesează”, „sunt handicapat”, ori „hai, mai lasă-mă”. Dar vă lăsăm pe dumneavoastră să vedeți mai bine cum au reacționat și cum s-au scuzat cei care se pliază perfect pe profilul șoferilor cărora spre care este îndreptată campania „Nesimțirea nu este un handicap!”.

P.S. – Îl felicităm pe acest cititor cu atitudine și spirit civic și îi urăm „la cât mai multe astfel de acțiuni!”. Îi așteptăm și pe alți arădeni să se alăture campaniei noastre.

 

 

 

 

 

 

Sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ