Bojin, hotărât și nu prea pentru șefia CJ Timiș VIDEO

110

Titu Bojin, hotărât și nu prea pentru șefia CJ Timiș. Președintele Consiliului Județean spune că încă se gândește dacă va candida pentru un nou mandat în 2016.

El povestește că aflat la o inaugurare de drum în județ săptămânile trecute, a fost înduplecat de dorința Mitropolitului Banatului, IPS Ioan Selejan, care l-a rugat să reabiliteze drumul care duce spre Serbia.“Dacă până acum am spus că nu voi candida, acum s-a mărit procentul 2-3 % după ultima întâlnire cu mitropolitul și îndemnul de a face drumul către Serbia. Asta nu înseamnă ca voi și candida”, explică președintele CJ.

Titu Bojin se află la primul său mandat în administrația județeană. “Să nu se chinuie unii să întrebe… În funcție de situația de la momentul respectiv, vă promit că dacă ea este favorabilă mă voi gandi foarte serios din punct de vedere personal dacă voi spune DA sau dacă voi spune NU. Îl avem pe lângă noi pe domnul Zanfir, pe domnul Dobra, pe unii pe la birouri care se chinuie să candideze și ei. Îi anunț în mod serios că dacă mă hotărăsc să candidez, n-au nicio șansă. Chiar dacă sunt colegii mei de partid sau din altă parte”, spune Titu Bojin.

Titu Bojin a intrat în administraţia locală încă din 1986, când a devenit primar al localităţii Remetea Mare, până în 1992, apoi din nou din 1996. El a condus timp de zece ani Direcţia Apelor Banat.

Până la alegerile din iunie 2012, când a câştigat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, acesta a fost şef al Serviciului Exploatare şi Întreţinere a Sistemelor din cadrul Direcţiei Apelor Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ