Update: Reacția polițiștilor după scandalul suporterilor

1261

Update: ”Patrula de polițiști locali din Piața Unirii s-a autosesizat cu privire la un conflict izbucnit în zonă între mai mulți suporteri în această dimineață”, a transmis Poliția Locală.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 11:20, un grup de suporteri dinamoviști s-a deplasat înspre strada Matei Corvin scandând lozinci ale echipei pe care o susțin. La intersecția străzii cu Paul Chinezu s-a întâlnit cu un grup de suporteri ai echipei Poli Timișoara, unde a izbucnit un conflict, începând să se lovească între ei. Polițiștii locali au reușit să despartă galeriile la intersecția Pieței Unirii cu str. A. Pacha, intervenind prompt pentru ca scandalul să nu degenereze și să nu se soldeze cu victime. S-a solicitat sprijinul echipajului de interventie al Politiei Locale, precum și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și al Secției 1 Poliție, care a preluat cercetarea cazului.

UPDATE 2: IPJ Timiș a început cercetările în cazul scandalului din zona Pietei Unirii. A fost deschis dosar penal in REM sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Banatul Azi a intrat în posesia unei filmări care a surprins bătaia de marți dimineața dintre suporterii poliști și cei dinamoviști, din Timișoara. Imaginile ne-au fost transmise de un cititor, căruia îi mulțumim pe această cale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ