Victorii în Divizia A2 de volei feminin

91

UVT Agroland Timișoara a câștigat derbiul etapei din Divizia A2 de volei feminin și s-a apropiat de prima poziție a clasamentului cu o etapă rămasă de jucat în sezonul regulat.

Partidă interesantă sâmbătă în Divizia A2 de volei feminin, seria vestică. UVT Agroland a primit vizita liderului seriei Medicina Târgu Mureș în fața căreia s-a impus cu 3-0 (25-17, 25-23, 25-23), rezultat ce o ajută să își securizeze poziția secundă și chiar să spere la prima poziție. ”Am întâlnit un adversar puternic, iar nivelul meciului a fost unul ridicat. Mă bucur că jucătoarele noastre au evoluat bine”, s-a declarat mulțumit tehnicianul Dan Jitaru.

Fetele lui Jitaru sunt în acest moment pe locul 2 în clasament, urmate de colegele de la CSU Politehnica aflate pe poziția a treia. Poli și-a asigurat ultima treaptă a podiumului prin victoria cu 3-0 (29-27, 25-17, 26-24) reușită în compania lui CSU Oradea. Echipa antrenată de Cerasela Șerban așteaptă ultimele meciuri ale seriei pentru a-și aflat adversarul din primul tur al play-offului.

În întrecerea băieților, CSU Vest Timișoara este deja câștigătoarea sezonului regulat indiferent de rezultatele ultimelor două runde și va avea în play-off avantajul terenului propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ