Victorie în derby-ul campionatului pentru șefia Ligii 1 la futsal

63

Informatica Timișoara a câștigat derby-ul pentru prima poziție a Ligii 1, 1-0 în fața liderului Autobergamo Deva. Bănățenii și-au luat astfel revanșa în fața hunedorenilor pentru singura înfrângere din turul de campionat.

Cel mai important meci din finalul sezonului regulat s-a încheiat de puține minute pe parchetul sălii Constantin Jude. Primele două clasate în Liga 1 s-au duelat pentru fotoliul de lider, învingătoarea urmând a termina aproape sigur pe prima poziție. Deva era peste Informatica grație golaverajului la ora partidei după ce violeții au pierdut restanța de la Târgu Secuiesc cu 4-3.

Gazdele și-au impus jocul și au triumfat cu 1-0 prin reușita târzie a lui Perreira. Brazilianul, ce a fost adus recent la Timișoara pentru a suplini accidentările din lot, a marcat la debut golul victoriei cu patru minute înainte de fluierul de final.

Trupa condusă de Robert Lupu urcă astfel pe primul loc cu 57 de puncte cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Informatica mai are în mânecă și o restanță în compania campioanei AS CityUS Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ