Victorie cu ASA și retrogradarea se decide în utima etapă

480

ACS Poli își păstrează vii șansele de supraviețuire în Liga I de fotbal. Timișorenii au trecut de ASA Târgu Mureș cu 3-1 în penultima rundă și totul se va decide în etapa finală.

Timișoara a pus mâna pe trei puncte la ultima apariție pe teren propriu în acest sezon. Poliștii au învins cu 3-1 de codașa ASA Târgu Mureș și păstrează deschisă lupta pentru evitarea retrogradării. Băieții lui Ionuț Popa au adunat 26 de puncte și sunt la un punct de ultimul loc ce asigură menținerea în Liga I.

Remiza pandurilor cu Mediașul a reaprins speranțele în tabăra polistă și acest lucru s-a văzut în penultimul joc din play-out. Popovici a deschis rapid scorul, după doar trei minute, în disputa cu ASA, cu un șut frumos de la 20 de metri. Atacantul violeților a ieșit la rampă și în minutul 17 cu un execuție deosebită: 2-0.

Gazdele s-au desprins în câștigătoare în minutul 60, grație golului semnat de Mailat. ASA a încercat să răspundă dar în jumătatea de oră rămasă  doar Nicoliță l-a învins pe Curileac în minutul 65. Victorie cu 3-1 și Poli așteaptă luni un rezultat favorabil în duelul Chiajnei cu Botoșaniul.

În ultima etapă ACS va evolua la Mediaș, iar în eventualitatea unei victorii Poli va fi sigură măcar de locul de baraj. ”Ne batem în continuare”, a subliniat și Sebastian Mailat. Pandurii se deplasează la Botoșani, iar Chiajna merge la Voluntari.

ACS Poli: Curileac – Străuț, Cânu, Bocșan, Neagu – Artean, Soljic – Bărbuț (54, Mailat), Doman (57 – Croitoru), Fucek – Popovici (76 – Bârnoi).

LĂSAȚI UN MESAJ