Victor Ponta propune candidat comun cu PSD la prezidenţiale

271

Victor Ponta a declarat pentru Digi24.ro că Pro România își dorește ca la alegerile prezidențiale partidul său să aibă un candidat comun cu PSD și ALDE. Ponta l-a nominalizat în acest sens pe Sorin Cîmpeanu, propus deja de partid și pentru funcția de prim-ministru la tentativa de negocieri pentru moțiunea de cenzură.

Ponta a precizat că numele candidatului nu este negociabil, adică Pro România nu va sprijini PSD la prezidențiale dacă va merge cu un alt nume decât cel propus de partidul fostului premier.

 

Fostul prim-ministru a spus, pe Facebook, că a plecat din PSD „atunci când am fost convins că prostia, incompetența, corupția, minciuna, populismul și egoismul liderilor săi îl duc pe o cale profund greșită și spre un dezastru politic fără precedent”, dar că nu este „deloc împăcat cu gândul că la Alegerile Prezidențiale din toamna lui 2019 bătălia electorală să se dea între reprezentantul PNL și cel al USR”.

Ponta spune că o astfel de decizie din partea celor trei partide e una „care trece peste orgolii și interese personale meschine”.

Sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ