Victor Malac a dat asigurări cetăţenilor din Dumbrăviţa că străzile prevăzute pentru asfaltare vor fi finalizate în anul 2017. VIDEO

664

Având în vedere că pe data de 23 septembrie s-a primit o adresă de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, că fondurile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL) prin OG 28/2016 s-au blocat, Consiliul Local Dumbrăvița a alocat 5.000.000 lei pentru a continua lucrările începute pe mai multe străzi, urmând ca pe anul 2017 să se recupereze acești bani din înțelegerile contactuale pe proiectele de modernizare drumuri.

Cum reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din localitate reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a administrației locale Dumbrăvița, în această perioadă a început conservarea și pregătirea de iarnă pe șantierele deschise.

Astfel, pe străzile: Primăverii, Serelor, Dimineții, Florilor, Gabriel Liiceanu, Muzicii și Literaturii s-a turnat al doilea strat de asfalt și urmează să se finalizeze rigolele. În continuare, se va aplica al doilea covor asfaltic pe străzile: Gutuiului, Mărului, Părului, Crișurilor, Eugen Barbu, George Coșbuc și Rodin. Pentru aducerea la stadiul de carosabil, se vor continua lucrările pe străzile Jiu, Zorilor, Creației, Lalelelor, Nera, Luceafărului, Fervenția II și Bistriței.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ