Viceprimar Timișoara: ” Sunt mii de gropi în orașul ăsta rezultate din intervențiile de mântuială”

62

”Sunt mii de gropi în orașul ăsta!” Este concluzia viceprimarului Timișoarei, Ruben Lațcău, care spune și că au rămas fără tipizatele pentru amendarea celor care sparg aiurea asfaltul.

”Azi ni s-au terminat hârtiile tipizate pentru amenzile pe care le scriem. Mai cumpărăm. 2710 permise de spargeri și intervenție a dat Primăria Timișoara între februarie 2020 și februarie 2021. Sunt mii de gropi în orașul ăsta rezultate din intervențiile de mântuială sau abandonate făcute de operatori și contractorii lor. Nimeni nu i-a luat la rost până acum, lucrurile se rezolvau printr-un telefon și o discuție cu „șefu”, nu reparăm trotuarul că „am vorbit la primărie”.
S-a terminat cu „vorbitul la primărie”.

170.000 RON e valoarea amenzilor la care lucrăm și pe care mâine le trimitem. Avem nevoie să ne respectăm unii pe alții și să ne respectăm orașul. Nu putem să lăsăm cu săptămânile nisip și noroi printr-o intervenție pe care trebuie să o astupăm în 5 zile.

Vreau să înțelegem cu toții că Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu’. Schimbarea nu se va întâmpla peste noapte, dar facem pașii spre normalitate. Inspectorii Direcției Tehnice au început să iasă în teren și vom continua această campanie de verificări”, a transmis Lațcău.

De asemenea, asfaltările din ultimii ani au fost de proastă calitate așa că străzile și trotuarele au nevoie de reparați repetat.
Astfel, vineri, muncitorii SDM lucrează pe urrmătoarele artere:
Str. Crișan, Str. Drubeta, Str. Horia, str. Brediceanu , str. Aluniș, cal. Moșniței, str. Albăstrelelor, str. Gen. Magheru, str. Câmpului, str. Cocorilor, str. Canal Bega, , str. Chișodei.

LĂSAȚI UN MESAJ