Vești proaste pentru șoferi! Ce taxă nouă pregătește Guvernul

256

Veşti proaste pentru milioane de români. Un om cheie din Guvern a făcut anunţul. Cei din Executiv pregătesc o nouă taxă, iar avertismentul este extrem de dur. Aceasta nu va mai putea fi contestată de nimeni.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, vrea o nouă taxă auto ce va fi elaborată alături de alte ministere. Mai mult, Gavrilescu spune că taxa nu va mai putea fi atacată în instanțe de către români.

„Există un grup de lucru din care fac parte și colegii noștri de la Ministerul Finanțelor, de la Ministerul Justiției, Transporturilor, un grup de lucru la care s-au adăugat și producătorii din România de autovehicule, dar și ONG-urile care au făcut studii privind calitatea aerului, astfel încât să găsim o variantă (de taxă auto – n.r.) care să nu mai poată fi atacată din punct de vedere al justiției și să nu fie combătută de nimeni”, a declarat ministrul, conform mediafax.

Mai mult, Gavrilescu anunţă discuții cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

„Discuțiile mele cu ministrul Teodorovici le port pentru a găsi soluții, astfel încât populația nu să fie cea care să pătimească, populația să fie determinată să poată să facă anumite lucruri și nu să plătească bani mai mulți, ci să găsim metode de informare și de educare”, mai precizează ministrul Mediului. Totuşi, şefa de la Mediu nu a precizat când va fi gata noua taxă auto, în ciuda faptului că despre un nou timbru se discută încă de anul trecut, iar Gavrilescu a dat mai multe termene de finalizare a proiectului, martie 2018 și, ulterior, septembrie 2018.

sursa: www.bugetul.ro

1 COMENTARIU

  1. Când restituiti totusi vechea taxa?Mai sunt doua luni si ceva si nici un semn…In noaptea de revelion cumva?Despre asta nu pomeniti nimic,doar despre ce urmeaza sa incasati….

LĂSAȚI UN MESAJ