Vești bune pentru cei cu venituri mici! De ce ajutor ar putea beneficia

358
Guvernul a decis! Milioane de salariați vor beneficia de un ajutor în plus din partea statului! Aceștia trebuie, însă, să îndeplinească anumite condiții.
Potrivit unui act normativ depus de mai mulți politicieni,  pensionarii și famiile cu copii ce au un venit net mai mic de 1.200 lei vor primi lunar bonuri pentru alimente în valoare de 500 lei.
Legea este valabilă și pentru cei care nu au venituri, cu condiția că aceștia să efectueze câteva zile de muncă în folosul comunității.
„Statul este obligat prin Constituție să asigure traiul zilnic al cetățenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulți români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie să intervenim cumva pentru ca toți oamenii să poată mânca cât de cât bine în țara asta. Dacă legea la care lucrăm va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal dar va trebui să facă și ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care îi ajută și îi susține. Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor români care nu își permit nu este un efort bugetar pentru România”, a declarat pentru libertatea.ro unul dintre politicienii care a inițiat acest act normativ.
sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ