VESTEA care îi va interesa pe toți liceenii care susțin Bacalaureatul

292

Vești extraordinare pentru absolvenții de liceu care trec în această perioadă prin focul examenului ,,maturității”. Cei care s-au pregătit cum se cuvine pentru probele bacalaureatului pot caștiga abonamente gratuite la unele dintre cele mai cunoscute și atractive festivaluri europene.

Mai exact, elevii care vor obtine media maximă, adică 10 curat, la bacalaureat, vor primi bilete gratis la Untold Festival și Neversea Festival. Cele două evenimente au loc în vara anului 2017, primul la Cluj și cel de-al doilea la Constanța.

Ideea de a-i recompensa pe cei mai conștiincioși elevi aparține organizatorilor de la Untold Festival, cei care au lansat și Neversea Festival.

Veștile bune nu se opresc aici. Pe lânga participarea gratuită la festivaluri, absolvenți de 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de RON din partea unui supermarket din Romania.

Nici ceilalți liceeni care nu au reușit sa obțină un punctaj maxim la bacalaureat nu sunt lăsați pe dinafară. Organizatorii festivalurilor anunță că toți cei care s-au înscris la examen în sesiunea din vară, pot achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 06.06.2017-10.07.2017, după cum urmează:

  • Abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de RON plus taxe din prețul final al abonamentului de 550 de ron plus taxe;
  • Abonamentul la NEVERSEA cu o reducere de 195 de RON plus taxe din prețul final al abonamentului de 420 de ron plus taxe;

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 și să completeze corect forumularul cu adresa de mail validă.

LĂSAȚI UN MESAJ