Veste tristă! Medic găsit mort, chiar în timpul gărzii de noapte

362

Medicul pediatru Marius Dan Rașoveanu a murit, chiar în timpul gărzii de noapte pe care o efectua la Spitalul orășenesc Lipova. În jurul orei 23.00 a început să se simtă rău și a apelat singur un echipaj SMURD. Deși colegii săi au ajuns într-un termen rezonabil și chiar au reușit să-l stabilizeze, transportându-l de urgență la Timișoara, acesta s-a stins sub eforturile colegilor.

Medicul Rașoveanu abia ce-mplinise „cei 70 de ani oferiți de Dumnezeu”. S-a născut la 10 august, 1948 și a absolvit medicina la Cluj Napoca. Înainte de a se stabli la Lipova – sunt 22 de ani de atunci – a activat ca medic generalist la Bârsa şi Buteni și ca medic specialist pediatru la Sebiş. A suferit în urmă cu câțiva ani o intervenție pe cord.

Despre pediatrul și omul  Marius Dan Rașoveanu se poate vorbi numai de bine. A fost un exemplu de dăruire și profesionalism. La orice oră din zi sau din noapte era ACOLO pentru copii. Un monument de calm și de răbdare, un medic și un om bun cum rar poți întâlni. A reușit mereu să aducă zâmbetul pe fața micuților bolnavi pe care îi iubea dincolo de orice și îi trata cu gingășie înainte de toate.

Pentru noi va rămâne viu „Rașo, cu memoria lui de elefant”, așa cum l-au botezat fetele la ultimul control…

Trupul său neînsuflețit a fost depus la Casa funerară Rostyl, de pe strada Cocorilor. Funerariile vor avea loc sâmbătă, 18.08.2018, ora 11.00, de la capela cimitirului Eternitatea – UTA.

Dumnezeu să-l ierte și să se Odihnească în pace!

Sursă: criticarad.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ