VEST FEST donează un skatepark tinerilor din Timișoara

189

VEST FEST este un festival de cultură urbană care și-a propus și a reușit să reunească mii de tineri din toată zona de vest a țării. Astfel că în 7 octombrie au fost 3.000 de tineri prezenți la eveniment, iar în 8 octombrie 4.000 de tineri au umplut Parcul Rozelor.

”În cadrul VEST FEST am organizat mai multe activități printre care și o activitate de skateboarding. Pe această cale am realizat un skatepark demontabil, din lemn, de aproximativ 2 0m lungime și 5 m lățime, care a fost amplasat în zona de festival și care a fost foarte apreciat de comunitatea de skateri din Timișoara. După ce am purtat discuții cu acești tineri, am aflat că un skatepark reprezintă o nevoie a acestora, deoarece locurile unde își pot manifesta această pasiune, nu prea sunt.

Întrucât dorim să ne implicăm și în viața comunității, am decis să donăm acest skatepark municipalității. Acesta va fi amplasat într-o locație aleasă de comun acord cu comunitatea de skateri. În acest sens, a fost depusă o adresă oficială către Primăria Municipiului Timișoara urmând să se parcurgă procedurile necesare pentru acceptarea donației.

Suntem convinși că nu am rezolvat complet această nevoie a tinerilor, însă sperăm că am contribuit și noi puțin la rezolvarea unor probleme din oraș”, declară echipa Vest Fest.

LĂSAȚI UN MESAJ