Vedetă controversată din Banat a recunoscut că și-a înșelat soțul. Despre cine este vorba

4591

Brigitte Sfăt a recunoscut în direct la Kanal D că și-a înșelat soțul, pe celebrul tenisman Ilie Năstase.

„De un an de zile, îmi ofer o oră pe zi corpului meu. Am și celulită, și grăsime. Am învățat să pun valoare pe mine. Dacă eu nu lucrez la încrederea de sine, cine poate să o facă? Uneori fac sport, uneori masaj. Am ajuns într-un prag când am fost bolnavă de depresie. Chiar dacă aveam posibilitatea financiară să fac aceste lucruri, nu mă simțeam în stare. Nu ieșeam în oraș cu săptămânile. În momentul în care ești pe un pat de spital singură și ești operată de tumori, faci chimioterapie, eram singură, fără persoană iubită, jumătatea mea nu era acolo, nu a venit acolo niciodată.

Mi-a dat doar bani pentru operație. Ajungi să iei viață de la zero. Lui i-a plăcut întotdeauna la mine că sunt o femeie descurcăreață. În momentul în care am început să-mi fac niște ajustări la corp și la față, a început și el să vadă. Și-a dat seamă atunci că mă pierde.

Eu nu l-am înșelat niciodată pe Ilie până în momentul în care am plecat de acasă. Am încercat să-mi fac o relație, dar nu a mers. S-a terminat la o lună și ceva. Mi-am dat seamă că e foarte greu la pretențiile pe care le am. Pretențiile mele sunt foarte mari. Eu mă consider femeia perfectă, dar poate cândva va veni și bărbatul care să mă merite. Foarte multe lucruri s-au schimbat între noi. Suntem foarte buni prieteni, ne ajutăm, avem proiecte comune. Ilie va rămâne cel mai bun prieten al meu”, a declarat Brigitte Sfăt.

LĂSAȚI UN MESAJ