Vaporașele, transport de agrement timp de 3 zile

25

Timp de 3 zile, vaporașele din Timmișoara vor efectua doar curse de agreement pe Bega, nu și de transport în comun. Asta pentru că pe canal are loc festivalul „Bega BUlevard”, ceea ce perturba programul obișnuit al ambarcațiunilor.

”Sistemul de transport public cu vaporetto de pe Canalul Bega va fi sistat în data de 6 septembrie. În perioada 06.09 – 08.09.2019 are loc a XII-a ediţie a Festivalului “Bega Bulevard”, eveniment în cadrul căruia vor avea loc parada ambarcaţiunilor şi demonstraţii SALVO. În aceste condiţii, de vineri până duminică, ambarcaţiunile destinate transportului public vor efectua transport de agrement pe Canalul Bega, îmbarcarea şi debarcarea pasagerilor urmând să se facă de la staţia Catedrala Mitropolitană”, anunță STPT.

Transportul de agrement va fi sistat vineri şi duminică, în intervalele orare 17:00 – 19:30, respectiv 16:00 – 19:00, tot pentru că pe apă au loc fel de fel de activității și demonstrații. „Bega Bulevard” debutează, vineri, 6 septembrie. Cel mai important eveniment este Cursa rățultelor, ce este programat pentru duminică, 8 septembrie, la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ