Vaporașe și rățuște la cel mai așteptat festival din Timișoara. Când are loc Bega Bulevard

156

Luna septembrie aduce timișorenilor unul dintre cele mai de succes festivaluri ale orasului: Bega Bulevard. Anul acesta are loc ediția cu numărul 4.

Festivalul are loc între 7 și 9 septembrie și va oferi participanților multă distracție, plimbări pe Bega, concerte și celebra cursa a rățuștelor.

„Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment”, anunță Primăria Timișoara.

Parada ambarcațiunilor aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu ajutorul vaporetto. Atelierele pentru copii, jocurile demonstrative, concertele, dar și demonstrațiile pe apă ale SALVO vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare.

În serile de 7 și 8 septembrie sunt programate concerte, însă până acum nu au fost dezvăluite numele trupelor ce vor urca pe scena amplasată pe malul Begăi.

LĂSAȚI UN MESAJ