Vânzătorii din intersecții, amendați de Poliția Locală Timișoara

74

Unii cerșetori încearcă să treacă drept vânzători. La semafor, aceștia le oferă șoferilor tot felul de produse pentru autoturisme. Cum ei nu au dreptul de a face comerț, polițiștii locali sunt mereu pe urmele lor.

”În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat două astfel de persoane care vindeau la semaforul din zona Bastion, pe str. Hector, ștergătoare de parbrize, încărcătoare și huse pentru documente auto. Cei în cauză, doi bărbați, de 37 și respectiv 42 de ani, ambii din București, au fost sancționați în două zile cu câte 2000 lei fiecare, conform Legii 12/1990, marfa fiind ridicată în vederea confiscării, urmând să se ia aceste măsuri până când vor renunța la această îndeletnicire”, spun polițiștii.

Și cei care doar care stau cu mâna întinsă sunt luați la verificat zilnic, de agenți. Polițiștii spun că numărul lor este în scădere la Timișoara.

”De la începutul acestui an au fost depistați 777 de cerșetori și persoane fără adăpost, cu 127 mai puțini decât anul trecut. Scăderea numărului de astfel de persoane de la an la an se datorează patrulărilor efectuate permanent de polițiștii locali, care îi adună pe aceștia de pe străzi, dar și unora dintre cetățeni care semnalează astfel de cazuri la Poliția Locală, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112”, mai spun autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ