Vânzători printre mașini, amendați de polițiștii locali din Timișoara

62

Doi bărbați din București au fost amendați de polițiștii locali din Timișoara. Cei doi au fost prinși în timp ce vindeau ștergătoare de parbriz printre mașini.

”Două astfel de persoane au fost depistate și ieri după-amiază, pe str. Hector, în zona Bastion, unde de altfel au mai fost surprinși în urmă cu câteva săptămâni. Și de această dată cei doi bărbați, de 37 și 42 de ani, ambii din București, au fost sancționați cu 2000 lei, conform Legii 12/1990, marfa pe care o aveau asupra lor fiind ridicată în vederea confiscării, urmând să se ia aceste măsuri până când vor renunța la această îndeletnicire”, a transmis Poliția Locală.

Agenții patrulează mai des în această perioadă și pentru a-i găsi pe oamenii străzii care ar putea suferi de frig. Cetățenii care observă persoane fără adăpost pe străzi, în parcuri ori în alte zone pot semnala astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa pentru a-i prelua și a-i preda către serviciile sociale, evident și în funcție de starea lor de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ