Vântul a făcut ravagii în Timiş!

652

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș au fost solicitați, să intervină în mai multe localităţi pentru stingerea unor incendii, dar şi pentru degajarea unor căi de acces de copacii căzuţi din cauza rafalelor de vânt.

Mai multe incendii la coșuri de fum au izbucnit în Timișoara (strada Bârsei),  Urseni, Sânandrei, Șag, Ghilad și Carani.

Pompierii au mai intervenit pentru a degaja șoseaua dintre Cărpiniș și Iecea Mică, unde un plop căzut a blocat circulația, în cazul unor copaci căzuți peste firele de curent dar și pentru a da jos un acoperiș al unei hale, parțial smuls de vânt.

Vântul a creat și alte necazuri. Acoperișul unei care din Saravale a fost smuls și aruncat peste firele de curent, iar un tranformator a luat foc. Intre localitățile Tomanic și Sanicolaul Mare un pom a căzut peste un autoturism.

În Parcul Rozelor din Timiș doi arbori au fost rupți de vânt, iar pe bd. Mihai Viteazul o copertină a fost smulsă de vânt.

Personalul din cadrul ISU a fost alertat şi tehnica de intervenție este pregătită pentru a interveni în orice moment.

“Recomandăm cetățenilor să rămână în locuințe şi să evite deplasarea pe afară pentru a evita orice pericol. De asemenea, în cazul unui incendiu, anunţaţi evenimentul la numărul unic de urgență 112, întrerupeţi alimentarea cu energie electrică şi gaze naturale şi aşteptaţi sosirea echipajelor de intervenție.” transmit reprezentanții ISU Timiș.

sursa: radiotimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ