Vandalii printre noi! Un detaliu estetic din centrul unui mare oraș din vestul țării, afectat de indivizi iresponsabili

169
Pianină comandată special de artistul florar Marius Sabău pentru a rezista la exterior și pusă la dispoziție gratuit tuturor copiilor talentați în parcul cu lalele din centrul municipiului Oradea, a fost vandalizată, în urmă cu câteva nopți.

Mai mulți orădeni au sesizat acest lucru, după noaptea de 16 spre 17 octombrie și cer sprijinul celor care au cunoștință, au văzut sau auzit, despre acest lucru și care sunt rugați să-l anunțe pe Marius, florarul.

Marius Sabău a montat o filigorie din lemn, decorată cu plante curgătoare, după care a adus și postat în interiorul acesteia o pianină, comandată, tot din banii săi, în Germania, confecționată din lemn adus din țările nordice, deoarece pianină va ramâne în parc pe toată durata anului. Motivul demersului sau “că să aibă unde să exerseze copiii și tinerii talentați

Foarte mulți copii au fost încântați de această pianină, unii dintre ei urmează acum cursuri de pian, după ce au fost impresionați de ea.

Oricine poate da relații este rugat să îl anunțe pe Marius Sabău, proprietarul florăriei din parcul cu lalele din Oradea (Parcul Libertății)

sursa: infooradea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ