Vandalii din Timișoara își fac de cap! Pun în pericol viața trecătorilor

159

Vandalii din Timișoara au ajuns să pună în pericol viața trecătoilor. Asta după ce au rupt banda de protecție pusă de Poliția Locală în jurul unei clădiri deteriorate de pe fațada căreia pot pica oricând bucăți de tencuială.

Cel care a comis fapta a fost prins de polițiști și amendat aspru pentru gestul său. Acum oamenii legii trag un semnal de alarmă: ”Stop! Poliția Locală! Atenție! Pericol de accidentare!”

”Deteriorarea, ridicarea sau mutarea fără drept a semnelor sau indicatoarelor de orientare turistică și rutieră, ori a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă între 200 și 1.000 lei. Cu o astfel de sancțiune s-a ales un tânăr de 19 ani, din Botoșani”, spun polițiștii.

Banda care atenționa trecătorii a fost ruptă din jurul unei clădiri dezafectate de la intersecția bl. Republicii cu str. Anton Seiller. Banda fusese pusă în locația respectivă, pentru că imobilul reprezenta un pericol, căzând de pe acesta bucăți de tencuială și geamuri.

LĂSAȚI UN MESAJ