Vămile din vestul țării se aglomerează

36

Mai este doar o zi până la Paștele Catolic, iar românii pleacă din țară. O arată cifrele Poliției de Frontieră. Peste 200.000 de persoane au trecut granițele României. În vestul țării, punctul de trecere al frontierei Nădlac II spre Ungaria a început să se aglomereze.

Șoferii autoturismelor așteaptă aproape o oră pentru a ieși din țară, iar cei care vin din Ungaria stau aproximatvi 30 de minute. Pe ambele sensuri sunt deschise șase artere.

”În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 227.000 persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 137.000 pe sensul de intrare şi 90.000 pe cel de ieşire din ţară şi peste 57.700 mijloace de transport, dintre care aproximativ 35.800 pe sensul de intrare și 21.900 pe sensul de ieșire din țară.

Reamintim că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite”, transmite Poliția de Frontieră.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, ceea ce ajută șoferii să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ