Vămile cu Ungaria, aglomerate din nou. Ce spun polițiștii de frontieră

45

Vămile cu Ungaria sunt din nou, duminică, aglometare. Cel maim ult așteaptă autoturismele care vor să treacă prin punctul Nădlac II – peste o oră. Aici se lucrează pe 10 artere și 2 statii mobile pe sensul de intrare.

Polițiștii spun că este trafic intens și la Borș, Petea sau Giurgiu.
„Suntem în plin sezon estival, iar în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei, în special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară. În acest sens, au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului de persoane şi mijloace de transport, prin suplimentarea personalul Poliţiei de Frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, precum și deschiderea suplimentară a arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere”, a transmis Poliția de Frontieră.

În ultimele 24 de ore, frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 59.500 de persoane şi 22.000 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 30.600 de persoane cu 11.600 mijloace de transport și 2.300 automarfare.

LĂSAȚI UN MESAJ