Valeria Schelean Șomfelean, deputat PNL Caraș-Severin: – ”Românii sunt obligați să reacționeze ieșind în stradă”!

421

Parlamentarul Valeria Schelean Șomfelean îi îndeamnă pe românii simpatizanți ai Partidului Național Liberal să participe la manifestările de protest împotriva actualei guvernări care dorește să subordoneze Justiția pentru închiderea dosarelor penale ale liderilor PSD-ALDE.
”Atunci când guvernanții doar mimează consultările cu societatea civilă, atunci când guvernanții evită dezbaterile publice, atunci când guvernanții nu țin cont de punctul de vedere al profesioniștilor, românii nu doar că sunt îndreptățiți să reacționeze ieșind în stradă, sunt obligați să o facă. Cu toții suntem parte a societății care dorește consolidarea statului de drept și a luptei anticorupție. Atacul la independența Justiției trebuie să înceteze!”, susține deputatul liberal de Caraș-Severin.

Valeria Schelean evidențiază faptul că propunerile de modificare la Legea Justiției reprezintă un atat la independența magistraților și supunerea actului de justiție deciziilor PSD.

”Partidul Național Liberal a avertizat, prin vocea liderilor săi, că propunerile de modificare a legilor Justiției înaintate pentru adoptare în procedură de urgență în Parlament au un singur obiectiv major: întoarcerea Justiției în epoca Adrian Năstase – Rodica Stănoiu când începerea urmăririi penale sau închiderea unor dosare de cercetare penală se decidea în ședințele Partidului Social Democrat”, mai susține omul politic.

Deputatul Valeria Schelean Șomfelean precizează că Partidul Național Liberal va folosi toate căile legale posibile pentru a opri atacul PSD și ALDE la independența procurorilor și magistraților din România, de la opoziție parlamentară și sesizarea Curții Constituționale până la forme diverse de presiune socială și proteste de stradă

LĂSAȚI UN MESAJ