Valentina, de negăsit. Imagini dramatice de la căutarea unei fetiţe dispărute în Maramureş

404

În această dimineață au fost reluate căutările micuței Valentina Rusnac, fetița de 6 ani dispărută vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, din fața casei din comuna Repedea, judeţul Maramureş.

Ieri, 150 de oameni au participat la căutări, însă timpul a fost scurt până la înserare, astfel că aceste căutări au fost oprite. Zeci de persoane o caută pe micuţa Valentina Rusnac. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari din Repedea, dar și din localitățile învecinate.

Jurnaliştii locali spun că există trei ipoteze. Una, că Valentina s-ar fi dus către pârâul Tomnatec, așa cum a indicat sora sa, cu care se juca în curte. În acest scenariu, gândurile tuturor merg către ce este mai rău. Apele pârâului erau umflate, iar dacă fetița a fost luată de puhoaie, există varianta înecului. Iar în acest caz, căutările, pe lângă că s-ar termina cu un rezultat tragic, ar fi îngreunate de debitul cursului de apă.

A doua variantă este că ar fi urcat pe vale, așa cum a luat urma câinele polițist la început. Însă, patrupedul a renunțat la acea urmă, poate și din cauza ploilor care au căzut recent. Acestea au îngreunat situația, scrie axanews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ