Valabil și pentru cei din Banat: stai la bloc și ți-ai închis balconul sau vrei să-l închizi? Iei o AMENDĂ de nu-ți vine să crezi!

5396

Dacă îți închizi balconul, dacă pui flori pe holul blocului dacă vopsești scara blocului riști să primești o amendă usturătoare, începând din această toamnă.

Locatarii care decorează din proprie inițiativă scara bocului sunt buni de plată. Noul proiect de lege, inițiat de Ministerul Dezvoltării, prevede amenzi de până la 10.000 de lei pentru orice modificare a ”aspectului proprietății comune”.

Sursa: www.stireazilei.ro

3 COMENTARII

  1. trebuie amendati cam 80-90 % din proprietari…Asta e singura problema pe care o mai aveau de rezolvat?spatiile comune,oricat de comune ar fi,sunt totusi proprietate privata,nu publica…si apropo,nici mie nu imi place cum arata unele spatii proprietate privata ale statului,adevarate focare de infectie….pe cine amendez?

  2. ministerul mediului sa-si vada de ale lui, scara blocului nu-i a lui, sa beleasca pula si lindicu la toti blocatarii care au grija de spatiul in care traiesc. auzi, sa nu zugravesti scara bl. DAR, CE VRETI SA TRAIM CA PORCII IN JEG. ASTIA E TEMBELI. spatiul comun nu ni l-ai dat tu ministrule de „brucseles”.

LĂSAȚI UN MESAJ