Val de tâlhării violente la Alexandria. Trei femei au fost atacate, prădate sau abuzate sexual într-o singură seară

409

Trei tâlhării şi jafuri comise cu violenţă au fost comise într-o singură seară în Alexandria. Informaţii detaliate şi poze au fost postate pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0”. Poliţia Teleorman a dat după o jumătate de zi un comunicat de presă.

După cum au scris administratorii paginii „Alexandria, Teleorman, România 2.0”, în seara zilei de joi, 14 noiembrie, au fost comise nu mai puţin de trei tâlhării asupra a trei femei, una dintre ele fiind în stare gravă, cu hematom pe creier.

Iată mai jos postarea de pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0”: „Tâlhării pe bandă rulantă, aseară, în oraş, îndreptate asupra femeilor singure. Mai multe femei au fost atacate aseară şi jefuite în plin centrul oraşului.

O angajată a inspectoratului şcolar judeţean, în timp ce se întorcea de la muncă, ieri (n.red.-14 noiembrie), în jurul orelor 21:30, în zona TEI din Alexandria (C-tin Brîncoveanu cu Cuza Vodă) a fost izbită din plin cu pumnii în cap, mişeleşte, din spate, de către o persoană rămasă încă neidentificată, apoi lovită până a leşinat, şi deposedată de geantă. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Alexandria, însă întrucât percinta un hematom pe creier şi la noi nu prea avem condiţii în spital, a fost transferată la Bucureşti.

În aceste momente este în stare gravă şi medicii dezbat dacă să o bage sau nu în operaţie, pentru că această prezintă, de fapt, mai multe cheaguri pe creier.

Tot ieri, 14 noiembrie, în Alexandria au mai avut loc două jafuri, tot cu violenţă, comise tot asupra unor femei.

O tânără, în scară de bloc, a fost atacată şi individul a încercat să o şi violeze. Poliţia refuză să ofere date în acest sens, se pare că nici măcar nu ar avea un cerc de suspecţi.

Comunicarea pe care o face IPJ Teleorman este, cum ne-am obişnuit, deficitară, nu fac conferinţe de persă şi nu prezintă publicului niciodată astfel de date, probabil inspectorul Dumitraşcu o fi prea ocupat cu partidele de vânătoare cu Teldrum.

Acum putem observa ce înseamnă ca infractorii periculoşi să fie eliberaţi din puşcării. Avem ce votăm!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ