Vaccinare fără programare, doar cu cartea de identitate, la Maratonul Vaccinării VIDEO

198

În privința evenimentului medical c e va avea loc în acest sfârșit de săptămână sub genericul de Maratonul Vaccinării inițiatorul proiectului, profesorul doctor Dorel Săndesc, președintele Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara și coordonatorul Centrului de Vaccinare CRAFT Timișoara, doctor Giorgiana Bobouțanu fac un anunț important de știut ce către cei ce doresc să se vaccineze.

Iată ce spune mesajul lor:

Vă informăm că în urma discuțiilor cu Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a aprobat ca vaccinarea din cadrul Maratonului Vaccinării, ce se va desfășura la Timișoara, locația CRAFT, în perioada 23.04.2021, ora 16:00 – 26. 04. 2021, ora 08:00 să se poată face și prin înscriere pe loc, cu Cartea de identitate.

De asemenea sunt importante următoarele date:
– Vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer
– Rapelul se va asigura printr-un Maraton identic la 21 de zile de la prima doză
– Se pot vaccina persoane care au împlinit minim 16 ani. Important : pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un Acord scris al unui părinte sau tutore legal (NU este un formular tip/ standard, se face de părinte, cu titlul ”Acord pentru Vaccinare”, specificându-se numele și prenumele părintelui, număr și serie Carte de Identitate și faptul că este de acord cu vaccinarea fiului/fiicei)
– Centrul de vaccinare va fi deschis NON-STOP (Vineri 23. 04. 2021, ora 16.00 – Luni 26.04.2021, ora 08:00)