Vacanţa de 1 Decembrie aglomerează frontierele vestului

221

Traficul de la punctele de trecere a frontierei a început să se aglomereze, miercuri dimineţa. Românii plecaţi în străinătate revin în ţară pentru a petrecere cele 5 zile libere alături de familiile de aici, iar alţii au ales să plece din ţară pentru o vacanţă peste hotare.

Cea mai aglomerată vamă este Nădlac II, pe autostradă. Cei mai mulţi şoferi aleg să rămână pe şoseaua rapidă pentru a ieşi din ţară şi deja sunt formate cozi. Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pe sensul de ieşire din România este de 50 de minute. Sunt deschise 6 artere de control, iar pe sensul de intrare în ţară 3.

O altă vamă aglomerată din vest, miercuri, este cea din Borş. Şi aici şoferii aşteaptă în coloană să părăsească ţara, timpul de stat este tot de aproximativ 50 de minute.

Pe de altă parte, la graniţele de la Cenad, Nădlac, Jimbolia, Moraviţa şi Turnu se circulă normal. Conducătorii auto nu stau mai mult de 10 minute pentru a trece graniţa cu Ungaria, respectiv Serbia.

De asemenea, pe sensul de intrare în ţară momentan nu este aglomerat, dar autorităţile se aşteaptă la trafic crescut în aceste zile. Pentru asta au suplimnetat agenţii de la punctele de trecere a frontierelor până duminică. Poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească toate punctele de trecere, nu doar pe cel de pe autostradă.

LĂSAȚI UN MESAJ