Va conduce doctorul Marius Craina municipiul Timișoara? VIDEO

310

Dacă principalul partid de opoziție are îndoieli și rețineri în a-și desemna un candidat credibil pentru funcția de viitor primar al municipiului alții mai cu aplomb trec în față și iau inițiativa.

Partidul Pro România se dovedește a fi mai iute în decizii și fără a sta mult pe gânduri a făcut o mișcare hotărâtă. Medicul Marius Craina, fost manager al Spitalului Clinic Județean Timișoara, a fost cooptat rapid în partidul lui Victor Ponta. Anunțul a fost făcut sâmbătă la Timișoara, chiar de președintele partidului aflat în vizită în județul Timiș.
Discuțiile dintre cei doi au fost scurte și la obiect din moment ce s-a reușit aducerea în formațiune. Imediat Craina a și primit prima însărcinare, de a candida ca primar. Și PSD și-ar fi dorit această candidatură dar au amânat nejustificat de mult desemnarea.

„De azi aparțin în totalitate la Pro România. Sunt convins că alternativa Pro România este soluția pentru Timișoara. Aici sunt oameni care sunt hotărâți să câștige meciul. După discuția avută cu domnul președinte am spus DA și am acceptat, de a mă propune candidat al Pro România pentru primăria Timișoara. Este o responsabilitate uriașă pentru mine. Toata lumea trebuie să își aducă aportul pentru obținerea unor rezultate bune. Vrem o Timișoară curată, prosperă, sunt niște idealuri pe care le am și le voi pune în aplicare cu ajutorul domnului președinte Victor Ponta”, a explicat decizia sa Marius Craina.

În favoarea acestei mișcări politice a stat faptul că Marius Craina a avut rezultate deosebite ca manager al unui spital deosebit de mare și complex ce deservește o bună parte din vestul țării.

„Domnul Craina nu este vinovat de ce a făcut PSD-ul la București. Dacă este un candidat puternic la primărie. Trebuie să plece cu bagajul pozitiv. Mă văd susținându-l pe Marius Craina. Cred că domnul Robu nu avea un contracandidat puternic. Pentru primarul în funcție cred că Marius Craina este un contracandidat real, cei de la PSD ar trebui să-l susțină. Nu-l văd pe Marius Craina viceprimarul lui Robu” și-a motivat decizia președintele Pro România Victor Ponta.

O altă desemnare pentru o candidatură administrativă a fost numirea lui Adrian Pau la conducerea Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ